Selamat Datang Ke Program Affiliate Bookcafe.com.my!

Program affiliate kami boleh disertai secara percuma, pendaftaran yang mudah dan tidak memerlukan pengetahuan teknikal yang tinggi. Program affiliate bukanlah satu program yang asing. Ia merupakan salah satu channel pemasaran bagi pemilik laman web e-commerce seperti Bookcafe yang mampu meningkatkan jualan. Manakala ahli affiliate pula menikmati komisen setiap kali pelawat yang klik pada pautan affiliate membeli di laman web tadi.

Bagaimana Program Affiliate Beroperasi?

Bila anda sertai program affiliate kami, anda akan dibekalkan dengan pautan affiliate, dan beberapa bahan promosi lain seperti banner untuk diletakkan di website atau blog anda. Apabila pelawat klik pada pautan atau banner tadi, pelawat akan dibawa ke Bookcafe.com.my dan setiap aktiviti pelawat akan direkodkan oleh sistem affiliate kami. Apabila pelawat tadi membeli apa-apa produk di Bookcafe.com.my, anda akan mendapat 5% komisen daripada nilai jualan yang terhasil.

Laporan & Statistik Masa-Nyata!

Anda boleh login ke sistem affiliate kami bila-bila masa sahaja untuk menyemak berapa orang pelawat yang telah klik pada pautan & banner anda, data jualan dan jumlah komisen terkumpul.

Affiliate Login
Detail Program
Jenis Komisen Pay-Per-Sale 7% untuk setiap jualan yang terhasil.
Bonus Ahli BaruMYR1.00 MYR - Untuk setiap pendaftaran baru.
Pembayaran MinimumMYR100.00 MYR - Dan Ke Atas Baru Layak Dibayar Komisen
PembayaranSebulan Sekali // Jika nilai minimum tercapai.