PROGRAM AFFILIATE BOOKCAFE


Suka buku & mahu jana pendapatan sampingan dengan cara mudah? 


3 LANGKAH MUDAHProgram affiliate Bookcafe direka khusus untuk menyediakan cara mudah untuk jana pendapatan tambahan. Hanya perlu kongsi link dan dapat komisen. 3 langkah mudah sahaja:

1. DAFTAR AKAUN

Percuma. Tiada yuran pendaftaran. Tiada bayaran yang tersembunyi. Ejen affiliate juga tidak diwajibkan untuk membeli apa-apa buku atau produk jualan di Bookcafe.

2. KONGSI LINK

Mudah. Anda dapat link untuk dikongsikan. Setiap ejen affiliate akan menerima link affiliate untuk dikongsikan di sosial media, whatsapp, email ataupun website masing-masing.

3. DAPAT KOMISEN

Berbaloi. Dapat komisen bagi setiap pembelian. Apabila ada pelanggan yang klik link affiliate berkenaan dan berjaya membuat pembelian, ejen affiliate akan menerima komisen.PROGRAM DIPERCAYAI & SISTEMATIKProgram affiliate Bookcafe ini dijalankan oleh PTS Bookcafe Sdn Bhd yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri buku & e-commerce. Ratusan ribu order dan transaksi online sudah diproses oleh Bookcafe. Bookcafe juga adalah jenama yang dipercayai oleh pelanggan dan para penerbit tempatan serta luar negara.

Dengan variasi ribuan tajuk daripada pelbagai kategori dan ratusan penerbit, Bookcafe adalah antara platform buku bahasa Melayu yang terkemuka di Malaysia. 


BAGAIMANA PROGRAM AFFILIATE BERFUNGSI?Sistem mudah difahami, senang digunakan. Nikmati komisen setiap kali ada orang yang klik link affiliate anda dan membuat pembelian di website Bookcafe.
1. Selepas mendaftar, anda akan menerima link affiliate. Kongsikan link affiliate berkenaan di media sosial ataupun website anda.

2. Apabila ada pelanggan yang klik pada link berkenaan, mereka akan dibawa terus ke website Bookcafe.com.my

3. Sekiranya pelanggan membuat pembelian di website Bookcafe, ejen affiliate akan menerima komisen sebanyak 5% daripada jumlah pembelian yang dibuat.

Tidak perlu menguruskan pembelian atau bersoal-jawab dengan pelanggan. Mereka akan buat pembelian terus di website Bookcafe.KOMISEN AFFILIATEJumlah komisen terkumpul sebanyak RM100 & ke atas akan dibuat bayaran pada setiap bulan. Jumlah komisen yang terkumpul juga boleh dilihat dalam akaun masing-masing.BAHAN PROMOSI DISEDIAKANHanya perlu copy paste ayat promosi, penerangan buku & gunakan gambar yang disediakan.
Bahan promosi seperti banner & ayat promosi yang berkaitan akan disediakan dari semasa ke semasa.

Jangan lupa masukkan sekali link affiliate anda. 

LOGIN HERE
PROGRAM AFFILIATE BOOKCAFE
KOMISEN Pay-Per-Sale: 10% komisen untuk setiap jumlah pembelian yang berjaya di Bookcafe.com.my


 
BAYARAN MINIMUMRM50.00 MYR - Jumlah komisen terkumpul sebanyak RM100 & ke atas akan dibuat bayaran.
TARIKH BAYARANBayaran akan dibuat sebulan sekali apabila jumlah bayaran minimum (RM100 & ke atas) sudah tercapai.